Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Materialet e përdorura

Kompanitë pjesëmarrëse

Ndërtuesi
Andi Konstruksion
Konsulent i shitjeve
Artur Jazi

Referenca të tjera

OR Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë sq

Objektet referencë

pdf
207 KB

Referenca të tjera

Hotel ''Katalea'', Fier

Vilë, Korçë

Shtëpi banimi, Korçë

Faqja po ngarkohet ...