RÖFIX Profil këndor pikor-
Pikore me rrjetë plastike

RÖFIX Profil këndor pikor-
  • Kullim i mirë në rast shiu të fortë
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
  • E përshtatshme për restaurimin e plasaritjeve.
Nr. ArtikullitLloji i paketimitmli/Nj.Gjerësia e rrjetësGjatësia
2000148145 Pako/karton 25 mli/Nj. 10x15 cm 250 cm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Profil këndor pikor- Pikore me rrjetë plastike sq

Skedë teknike

pdf
281 KB

Avantazhet e produktit

Kullim i mirë në rast shiu të fortë

Përpunim i shpejtë ekonomik

E përshtatshme për restaurimin e plasaritjeve.

Përshkrimi i produktit

RÖFIX Profil këndor pikor-

Profil mbyllës për krijimin e pikoreve me rrjetë me fibra qelqi (portokalli)

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C

Shembuj aplikimi

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Shtëpi banimi, Kaninë

Shtëpi banimi, Kaninë

Shtëpi banimi, Korçë

Shtëpi banimi, Korçë

Vilë, Korçë

Vilë, Korçë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Ali Demi

Vilë, Ali Demi

Vilë 3, Tiranë

Vilë 3, Tiranë

Vilë 2, Tiranë

Vilë 2, Tiranë

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti